Fatih Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Giyim’ sergisi Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde düzenlenen tören ile açıldı.

Açılışa Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, eşi Fatma Tutulmaz, Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Türkan Tuygar, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Müftüsü Aşır Durgun, Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Şenol Ayyıldız, AFAD Müdürü Ahmet Güngör, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Akçay, Defterdar Hülya Yelimlieş, Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Pamuk Cansız, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Gülden Ak ile Halk Eğitim öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.

Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Türkan Tuygar açılışta yaptığı konuşmada, “Kursiyerlerimizin yaptığı eserleri burada sergiliyoruz. Amacımız Zonguldak’ta vatandaşlarımızı kursiyerlerde buluşturmak. Bize gerekli desteği sağlayan Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz da açılışta yaptığı konuşmada, açılan sergide tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışın ardından katılanlar sergiyi gezdiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi