Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, aynı heyecanla, aynı şevkle, aynı ekiple esnafın yanında olmaya devam edeceğini belirterek, 9 Ocak Pazar günü yapılacak Esnaf odası kongresinde adaylığını ilan etti.

Alaplı'da 8 yıldan bu yana ekibi ile esnafın yanında olan özellikle pandemi döneminde esnafların sıkıntılarını yüksek sesle dile getirerek zor süreçte esnafın dertleriyle dertlenen Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Efsun Cafede yönetim ve denetim üyelerinin katılımıyla düzenlenen kahvaltıda buluşarak adaylığını resmen ilan etti.

Kahvaltıda konuşan Gelgeç, "Esnafımızdan aldığımız güçle 8 yıldır birlikte yönettiğimiz esnaf odasının 9 Ocak tarihinde kongresini yapacağız. Üyeden gelen yoğun talep üzerine yeniden adaylığımı açıklıyorum. Ekibimizi bozmadan, yeni takviyeler yaparak yolumuza üyelerimizden aldığımız güçle devam etme arzusundayız. 903 üyemizin tamamını kucakladık ve her zaman yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Esnafa verdiğimiz destekle pandemi sürecinde hiç bir esnafımız kepenk kapatmadı. Tüm esnafımıza işlerinde başarılar diliyorum" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi