Gelecek Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik parti çalışmaları ile ilgili Vali Tutulmaz ile görüş alış verişinde bulundu.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da, Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik ve yönetimine teşekkür etti.

Gelecek Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zonguldak Valimizi merkez ilçe yönetim kurulu olarak ziyaret ettik. Pandemiden dolayı Sayın Valimiz görüşmeye gelirken hediye getirilmemesini uygun görmüş. Bazı değerler vardır paha biçilemez geri çevrilemez tıpkı Ay yıldızlı bayrağımız gibi. Sayın Valimize Zonguldak insanının ziyarete gittiği zaman eli boş gitmeye alışık olmadığını söyledim. Şehit kanlarının olduğu Ayyıldızlı bayrağımızın ayrıca benim için bir diğer değeri oğlumun askere yeni gitmesi ve giderken bu bayrağı bana teslim etmesiydi, bende bayrağımızı Sayın Valimize vermeyi uygun gördüm. Bizleri ağırlayan Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum” dedi.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi