Gelecek Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Terakki Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi muhtarlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Özçelik beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile ilk olarak Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Aslantürk’ü ziyaret ettiler.

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik, “Ziyarette muhtarımız bize çıktığımız yolda başarılar diledi. Muhtarımız göreve geldiği günden beri başarılı çalışmalar yapıyor. Kendisine bu azminden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Terakki Mahallesi Muhtarı Ferit Aslantürk de, “ Merkez İlçe Başkanımız şehrimiz ve şehrimizde bulunan halkımız için saat gözetmeksizin her daim hizmete hazır bir halde. Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu kentimize ayrı bir önem veriyor. Güzel bir sohbet olmuştur. Bizlere vakit ayırdıkları için kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Gelecek Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik ve yönetimi ardından Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün’ü muhtarlık binasında ziyaret ederek çalışmaları ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Bülent Tüzün'de ziyaretlerinden dolayı Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı ve ekibine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi