Gelecek Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik göreve seçilmesinin ardından ziyaretlerde bulunuyor.

Özçelik beraberinde yönetim kurulu üyelerinden Sevda Şen, Filiz Esen, Mustafa Eroğlu, Şendoğan Yavuz ile birlikte Zonguldak Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gelecek Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik, “Ortak noktamız olan Zonguldak ilimizle ilgili fikirlerimi dile getirdim. Üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Düzenlediğinizi etkinliklere de her zaman katılmaya hazırız” dedi.

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak da, üye sayılarının 550 kişiyi geçtiğini bu zamana kadar ilimize faydalı olan işler arasında hastanede 3 oda yaptırdıklarını, üniversite öğrencilerine yardım kırtasiye konaklamalarda yardımcı olduklarını dile getirerek Zonguldak ilinde yapacakları faaliyetlerde yer sıkıntısı olduğunu söyledi. Bayrak konuşmasına devam ederek, Geçmişten tanıdığı ilçe Başkanımızın azmini mücadeleci bir yapısını bildiğini siyasete tekrar geri dönmelerinin ilimize çok şeyler katacağını çıktığı bu yolda halkımızın desteğini mutlaka alacağını ve başarılı olacağını söyledi. Gelecek Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hülya Özçelik konuşmasının sonunda ise, “Yönetim kurulunu toplayıp bizleri ağırlayan Başkanımıza teşekkür eder saygılarımızı sunarız” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi