Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi kuruluşun 1. yılını kutluyor.

Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin. 1.kuruluş yıldönümü nedeniyle Çaycuma ilçe Başkanlığı binasında partinin kuruluş yıl dönümünü yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pasta keserek kutladı.

Başkan Cin, günün önemini anlatan konuşmasında, Bundan tam 1 yıl önce Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Selçuk Özdağ ve Ahmet Başcı, 4 yiğit adam bir yola çıktı. Ülkede bir şeyler yanlış gidiyordu. Liyakat ve ehliye sahipleri değil, liyakatin ehliye üstünlüğünü tartışan ehliyetsiz kişiler kurumların başına geçiyor. Her geçen gün gelir dağılımı adaletsizliği, enflasyonu tetikliyor. Dış ve iç borçlar makasının sürekli açıldığını söyledi.

Siyasi partilerin bir araç olduğunun altını çizen Cin, “ Amaç ülkemizin zenginliği ve üstünlüğüdür. İnsanlarımızın mutluluğu ve refahıdır. Gelecek Partisi Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırmak için hukuk ve hukuk üstünlüğü için adaydır gelecektir. Gelecek Partisi parti devletine bir kişinin egemenliğine dur diyecektir. Demokrasi ve insan hakları hak ve adalet için eşit dağılım için yola çıkmıştır. Bugün geldiğimiz yer çocuklarımız için kapı kapı torpil arıyoruz. Pazara gittiğimizde filemizi nasıl dolduracağımızı düşünüyoruz. İnsanca yaşamak hak ettiğimiz emeğin karşılığını almak insanca yaşamak hak ettiğimiz emeğin karşılığını üniversiteyi bitiren gençlerin işinin olduğu bir ülke için Gelecek Partisi yola çıkmıştır. “ diye konuştu.

Geride bırakılan ilk yılda gösterilen ilgi ve teveccüh nedeniyle Çaycuma halkına teşekkür eden Şenol Cin, “Türk siyasetine yön vermek geleceğe taşımak için çıktığımız bu yolda Çaycuma’nın her yerinde dürüst, siyasete güvenen ve liyakat esas alınarak partimize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımı ve partililerimizi tebrik ediyorum. Nice uzun yıllara birlikte omuz omuza mücadele edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Hedefimiz ülkemizde adaletsizliği yolsuzluğu, yoksulluğu bitirmek ve insanca ve özgürce yaşamayı sağlamak için unutma, “gelecek sensin” diyor. Kuruluşumuzun 1.yılı kutlusun ifadesinin kullandı.Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi