Ford Otosan Geliştirme Müdürü Melih Saçlı ve Kopuz Mühendislik Genel Müdürü Dr. Şadi Kopuz, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu’nun da yer aldığı görüşmede, Üniversite ve Zonguldak Teknopark ile Kopuz Mühendislik ve Ford Otosan arasında yürütülebilecek iş birliklerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Özölçer, Kopuz Mühendislik ve Ford Otosan ile kurulacak işbirlikleri sayesinde önemli işlere imza atabileceklerini belirtti.

Makamdaki görüşmenin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile birlikte kampüs ve Mühendislik Fakültesini gezen konuklarla öğrencilere yönelik yapılabilecek çalışmalar üzerine görüşüldü.

Kampüs gezisi sonrasında Zonguldak Teknopark Binasına geçen konuklara, Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu tarafından Teknoparkın avantajları ve Zonguldak ilinde gelişmekte olan projeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi