Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünün 2021 yılı değerlendirme ve 2022 yılı program ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantılara Ereğli İşletme Müdürlüğünde devam edildi.

Toplantının açılışında konuşma yapan Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu “2021 yılı üst seviyedeydik. Yürekten inanıyorum ki azimli çalışmalarınız bu yılda aynı tempoyla aynı konsantrasyon ile devam edecek. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Fidanla, ağaçla, ormanla dost bir nesil yetiştirmek bizim elimizde! Türk Ormancısı ülkesine olan borcunu her zaman ödemiştir ve ödemeye devam edecektir. Vatan sadece toprak demek değildir. Vatan o toprağın üstünde yaşayan canlılarla, bitkilerle hayvanlarla birlikte vatandır. Bizde vatanımızı savunmaya ülkemizin ve bölgemizin yeşil örtüsünü muhafaza edip artırmak için daha yaşanabilir bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz.

2022 yılı İş programımız belli, yıllık planımız hazır, sorumluluk bölgemizdeki ormanların ihtiyaç ve gereksinimini biliyor ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ormancılık mesleğinin bilgi ve birikimlerine sahip, işini seven, genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. Toprakla buluşturulan her fidanın suyumuzu filtre edeceğini ciğerlerimize çektiğimiz havayı temizleyeceğini ve her canlı türünün yaşamına dokunacağını bilerek çalışın. Doğayı besleyen su, suyunda temiz ve besleyici kalabilmesi için ormana ihtiyacı var” dedi.

Orman Bölge Müdürü Bayraktaroğlu sunumların ardından mesleki yeterliliğinin geliştirilmesi, yeni yayımlanan mevzuat ile uygulamalar hakkında bilgi verilmesi, temel prensip ve uygulamada birliğin sağlanması ile hizmet kalitesi ve verimliliğin arttırılmasına yönelik olarak İşletme Şeflerine talimatlarını verdi.

Toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Pınar ve İhsan Köse ile Şube Müdürleri katıldı. Toplantılara diğer İşletme Müdürlüklerinde devam edecek. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi