Anadolu Ajansı Zonguldak İl Müdürlüğü sorumlusu Ferdi Akıllı, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin kanamasının ardından sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Yaklaşık 1,5 ay önce geçirdiği beyin kanamasının ardından Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunan ve iyileşmeye başlayan Anadolu Ajansı Zonguldak İl Müdürlüğü sorumlusu Ferdi Akıllı, sabah saatlerinde tedavi altında olduğu hastanede geçirdiği kalp krizi ile 42 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren Ferdi Akıllı için, Atatürk Devlet Hastanesi morgunda meslektaşları ile Hastane Başhekimi Hasan Tosun ve diğer yöneticilerin katıldığı tören düzenlendi.

Zonguldak Belediyesine ait cenaze aracı ile hastaneden alınan Ferdi Akıllı’nın cenazesi Mithatpaşa Mahallesindeki evinin önünde yakınları, komşuları ve meslektaşlarının katıldığı tören ile helallik alındı.

Akıllı için Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti önünde tören düzenlenirken, törene yerel ve ulusalda görev yapan gazeteci arkadaşları ile yakınları katıldı. Cemiyet Başkanı Derya Akbıyık’ın konuşmasının ardından dualar edildi ve helallik alındı.

Anadolu Ajansı İl Sorumlusu Ferdi Akıllı’nın cenazesi ardından Acılık’ta bulunan Hz. Ali Camiine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından omuzlarda taşınan cenaze Kırat’ta bulunan mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, CHP İl Başkanı Murat Pulat, MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve müdür yardımcıları, Zonguldak Belediye Meclis üyeleri, Kızılay Derneği Başkanı Aydın Ergenç, Zonguldak Valilik Basın Müdürü Mehmet Zafer Alas, Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü, Ankara genel merkezde beraber görev yaptığı mesai arkadaşları, Karabük ve Bartın’daki AA muhabirleri, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile çok sayıda yakını katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Ferdi Akıllı’ya Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınları ile basın camiasına başsağlığı diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi