Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörü Fehmi Gür, İstanbul Beykoz Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube müdürü olarak atandı.

27 Ağustos 2021 Cuma tarihi itibarıyla BEÜ’de ilişiğini kesen Gür veda mesajı yayınlayarak, “Değerli dostlar, değerli hocalarım, değerli arkadaşlarım;8 yılı aşkın bir süre Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde çalıştık, çabaladık. Acısıyla tatlısıyla 8 yılı geride bıraktık” diyerek şunları söyledi:

“Bir Urfalı olarak -bazı istisnalar dışında- mutfağını özlemeyeceğim ama dinamizmini ve dostluklarını özleyeceğim. Üniversite camiası, yerel basın ve Zonguldak halkından çok şey öğrendim, müteşekkirim.

Bulunduğum süre zarfında çalışmaktan onur duyduğum ve "kalite odaklı bir gelişme, büyüme nasıl mümkün olur?" sorusunu yaşayarak cevaplayan, 'öğreten' eski rektörümüz şimdiki Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Mahmut Özer'e şükranlarımı arz ediyorum. Göreve başlamasından bu yana bizlere her türlü desteği veren Rektörümüz Prof.Dr. Mustafa Çufalı'ya şükranlarımı sunuyorum.

27.08.2021 tarihi itibariyle üniversitemizden ayrılıyorum. Yeni görev yerim İstanbul Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olacak inşallah. Hakkınızı helal edin, benden taraf varsa hakkımı helal ediyorum.

Saygılar sunuyor, hayırlı günler diliyorum” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi