Zonguldak’ın Çaydamar Mahallesi Güney Sokakta bazı ev ve arabalara bilinmeyen şahıs veya şahıslar tarafından zarar verildi.

Çaydamar Mahallesi Güney Sokakta 6 aracın üzerine 2 evin ise kapısına asit benzeri kimyasal sıvı ile zarar verilmesi mahalle sakinlerini tedirgin etti.

Mahalle sakinleri işlerine gitmek üzere araçlarının başına geldiklerinde araçlarının üzerine bilemedikleri bir kimyasal sıvı ile zarar verildiğini gördüler. Bunun üzerine etraftaki diğer araçları da kontrol eden mağdurlar sokaktaki 6 araç ile 2 evin kapısına aynı yöntemle zarar verildiğini gördüler.

Olayı emniyet güçlerine bildirdiklerini ve konunun aydınlatılmasını istediklerini belirten mahalle sakinleri; “Sabah kalkıp işimize gitmek üzere araçlarımızın yanına geldiğimizde araçlarımızın üzerine bilemediğimiz bir kimyasal madde ile zarar verildiğini gördük. Sokakta yaptığımız araştırmada 6 araç ile 2 evde de aynı durumun yaşandığını gördük. Durumu hemen karakola bildirdik ve olayın faili veya faillerinin bulunması yönünde dilekçemizi verdik. Bu olay sadece mala zarar vermek için mi yapıldı yoksa başka bir anlamımı var bilemiyoruz ve tedirgin oluyoruz. Çünkü sokaktaki her ev veya arabaya zarar verilmemiş sadece 2 ev 6 araca zarar verilmiş. Mahallemizde daha büyük sorunların yaşanmaması ve evlerimizde rahatça uyuyabilmek adına Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünden bir an önce konunun aydınlatılmasını istiyoruz. Yoksa olay aydınlatılasıya kadar bütün mahalle bu tedirginlikle yaşayacağız” dediler. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi