Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu yapılırken, mevcut başkan ve yönetimi yeniden seçildiler.

Site Kapalı Spor Salonunda yapılan genel kurulda, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Divan Başkanlığını Türkiye Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (TESKOMB) 32. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman yaparken, kongreye, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Karabük Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Atilla Aygün, Halk Bankası müdürü, Kamu Sen İl Temsilcisi Mithat Bağcı, İYİ Parti il başkan yardımcısı Erdal Gülay, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden ile çok sayıda esnaf ve misafir katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Ardından yönetim ve denetim kurulu ibra edildi.

Başkanlığa adaş Uğur Altun tarafından seçimlerin kapalı oy ile yapılması konusunda verdiği önerge ile seçimlerin 279 oy ile açık oyla yapılması kararı alındı.

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin Olağan Genel kuruluna aday olan Uğur Altun ve mevcut başkan Ercan Şehri birer konuşma yaparak aday olmalarını açıkladılar.

Yapılan konuşmaların ardından açık oyla yapılan seçimler sonucunda mevcut başkan Ercan Şehri 354 oy alırken, diğer aday Uğur Altun ise 258 oy aldı.

Yeniden tekrar başkanlığa seçilen Ercan Şehri yaptığı konuşmada, “Seçimlerde destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinin Olağan Genel Kurulunda Ercan Şehri başkanlığında seçilen yönetim kuruluna, Muammer Öztür, İsmet Kaya, Süleyman Erbay, Şendoğan Kaya.

Denetleme kuruluna ise, Yusuf Karlıdağ, Tubahan Karayol seçildiler. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi