Devrek’te ticari faaliyette bulunan esnaf Başkan Çetin Bozkurt’u makamında ziyaret ederek Karşıyaka Mahallesinde belediye tarafından kurulmaya başlanan stantlar için teşekkür etti.

Devrek’in Karşıyaka Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde belediye tarafından kurulacak olan stantlarda esnaf giyim-giysi ve yiyecek ürünlerinin yanı sıra diğer ürünleri de satabilecek. Stantların kurulmaya başlandığını ve bayram öncesinde açılacağını belirten Başkan Bozkurt, “İlçemizde her yıl yaz aylarında geleneksel olarak açtığımız stantlarımızı geçen yaz pandemi nedeniyle açamadık. Bu yıl yasakların kalkmasıyla birlikte stantları kurma kararı aldık. Bu noktada esnafımızdan da stantların açılması yönünde yoğun bir talep geldi. Pandemi nedeniyle ticarette ekonomik sıkıntılar yaşayan esnafımızın bu talebine duyarsız kalmadık. Ayrıca geçen yıl pandemi nedeniyle ilçemize gelemeyen gurbetçilerimizin de büyük bir bölümü gelmeye başladı. Onlarında ihtiyaçlarını karşılamak üzere bu stantlara büyük önem verdiklerini biliyoruz. Tüm esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

Başkan Çetin Bozkurt’a duyarlılığı ve esnafı düşünmesi nedeniyle teşekkür eden esnaf, ”Başkanımız bize yanımızda olduğunu hissettirdi. Bu stantların açılmasıyla yüzümüz biraz olsun gülecek, başkanımıza destekleri ve duyarlılığı nedeniyle teşekkür ediyoruz. Devrek esnafımıza belediyemizce verilen destekler bizler için çok güzel oldu, sevinçliyiz” dedi.

Devrek Belediyesi esnaf için 150’nin üzerinde stant açacak. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi