Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Zonguldak Baro Başkanı Avukat Özel Eroğlu’nu ziyaret etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş ve yönetimi, Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.

EROĞLU: “SİYASET ÇOK SAYGIN BİR İŞ!”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu, DEVA Partisine başarılar dileyerek, “Genç bir ekibiniz var. Türkiye’de hangi parti gençliği kazanırsa geleceği de o kazanır. Bunu hiçbir ayrım gözetmeksizin söylüyorum. Siyasete ilgi duymanız gayet güzel çünkü siyasete ilgi duymadan yaşamak olmaz. A partisi ya da B partisi olsun ama önce içinde gençlerin olması bizim için önemli. Sizlere başarılar diliyorum. Kısa zamanda epey mesafe alındığı ortada, Türkiye’nin koşulları da ortada. Hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerektiği bir dönemdeyiz. Bu memleket bizim bizde bu memleketin sevdalıları olarak yapabildiklerimizi, başarabildiklerimizi memleket için yapma yolunda sadece işimizi değil toplumsal hassasiyetleri de gözeterek yaşama devam etmek durumundayız. Siyaset çok saygın bir iştir. Memlekete, vatana, insana hizmet etmekten daha güzel bir şey olamaz” dedi.

KELEŞ: “HUKUK’UN OLMADIĞI YERDE ADALET OLMAZ”

DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Öncelikle Zonguldak Barosunun bir mensubu olarak 2020-2021 adli yılınızı kutluyorum. Hukukun üstünlüğünün olduğu ve hukuksuz bir ülkenin olamayacağı bilinciyle yola çıkmış olan Demokrasi ve Atılım Partisinin Zonguldak İl Başkanı olarak ikinci ziyaretimizi Baromuza yaptık. Hukuk’un olmadığı yerde adalet olmaz, adaletin olmadığı yerde insanlarda huzur ve refah olmaz prensibiyle yola çıktık. Yapabileceğimiz her konuda Zonguldak Barosuyla birlikte olacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi