Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak şube Başkanı Aydın Ergenç, düzenlediği basın toplantısında Elazığ ve Malatya’ya gönderilen deprem yardımlarının yerine ulaştığını ifade ederek, “Yardım yapanlara Kızılay olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak şube başkanı Aydın Ergenç, geçtiğimiz günlerde Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen tören ile birlikte Elazığ ve Malatya’ya gönderilen 4 tır dolusu yardım malzemesinin yerlerine ulaştığını ifade ederek, “Yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Ergenç Kızılay binasında düzenlediği basın toplantısında düzenlenen kampanyaya destek olan hayırseverlere teşekkür ederek şunları söyledi:

"Zonguldaklı hayırsever vatandaşlarımızın yaptıkları yardımları Elazığ’a ulaştırdık. Öncelikle bizlerden yardımlarını esirgemeyen Zonguldak Valimiz Erdoğan Bektaş’a, Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan’a ve Zonguldaklı hayırsever iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Elazığ ve Malatya’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Elazığ’a gittiğimizde hava gerçekten çok soğuktu. Devletimiz, vatandaşımız ve tüm Türkiye oradaki kardeşlerimizin üşümemesi için ellerinden ne geliyorsa yaptılar. Biz çok büyük bir milletiz. Temaslarımızı yaptık, afet depolarına teslim ettik. Buradan gönüllü olarak giden 15 genç Kızılay üyemiz depremzedelerimiz için ellerinden geleni yaptılar. Özellikle beni yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma, ilçelerimizde Kızılay başkanlarımıza, Devrek Kızılay başkanı Aydın Kolfo hocama,  arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum" (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi