Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, bütün ihtiyaç sahibi vatandaşlara Vefa Sosyal Destek Gurubu aracılığıyla ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Hizmetlerimiz aralıksız devam edecek diyen Ergenç, “Zonguldak Merkez, Kozlu, Devrek, Alaplı, Çaycuma, Gökçebey, Ereğli ilçelerimizin şube başkanları Vefa Sosyal Destek Guruplarımızla birlikte hareket etmektedirler. Arkadaşlarımız çok vefakarlar ve gönüllü olarak görev yapmaktadırlar hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, açıklamasına şöyle devam etti:

HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK

“Türk Kızılay Zonguldak Şubesi olarak 30 gönüllü kardeşlerimizle birlikte KYK Yurtlarında karantina altında bulunan misafirlerimize hizmet vermekteyiz. Ayrıca Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ın önderliğinde kurduğumuz Vefa Sosyal Destek Gurubuyla çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Bütün ihtiyaç sahiplerine Vefa Sosyal Destek Gurubu aracılığıyla ulaşmaya çalışıyoruz. Ulaşamadıklarımızda kendileri bize ulaşıyorlar. Mübarek Ramazan ayı ile ilgilide hazırlıklarımıza başladık. Zonguldak Merkez, Kozlu, Devrek, Alaplı, Çaycuma, Gökçebey, Ereğli ilçelerimizin şube başkanları Vefa Sosyal Destek Guruplarımızla birlikte hareket etmektedirler. Arkadaşlarımız çok vefakarlar ve gönüllü olarak görev yapmaktadırlar hepsine çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz aralıksız devam edecek.

İKİ BİN ÇOCUĞUMUZA ÇOCUK PAKETİ DAĞITILACAK

Bizim gençlik kollarımız üniversite öğrencilerinden oluşuyor ve yaklaşık 600 genç üyemiz var. Üniversite öğrencilerimiz koronavirüs nedeniyle evlerine gittiği için şuan belirli gurupla çalışıyoruz. Ayrıca bir hayırsever vatandaşımız tarafından yaklaşık 2 bin çocuğumuza ulaştırılmak üzere gönderilen çocuk paketlerimizi il merkezi ve ilçelerimizde vefa sosyal destek gurubumuza teslim edeceğiz. Vefa Sosyal Destek gurubumuz aracılığıyla da dağıtımını sağlayacağız.

ÇALIŞMALARA DESTEK VEREN İLÇE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bu vesileyle Vefa Sosyal Destek gurubu içerisinde gönülden çalışmalara katılan Ereğli Şube Başkanımız Yaşar Ciğer, Alaplı Şube Başkanımız Erkan Yılmaz, Devrek Şube Başkanımız Aydın Çolpa, Çaycuma Şube Başkanımız Bünyamin Bostancı, Gökçebey Şube Başkanımız Erkan Kodaman ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi