Zonguldak İl Genel Meclisinin Mayıs ayı ikinci birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılan toplantıya, daire müdürleri ile il genel meclisi üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 3 maddesinde yer alan Mülkiyeti İdareye ait, İlimiz Kdz. Ereğli İlçesi Müftü Mahallesi tapunun; F-26-B-24-A-3-C-3 pafta, 2436 ada, 18 parselinde kayıtlı arsa üzerinde bulunan, Kdz. Ereğli Öğretmenevi ve Ay City İş Merkezindeki 38, 39, 41, 54, 62, 63, 64 ve 65 nolu büroların satışı hususu görüşüldü.

2011 yılında satışına karar verilen ancak o günden beri satılamayan bürolarının satışı ile ilgili karar oy birliğiyle alınarak kabul edildi.

Gündemin 4 maddesinde yer alan İl Özel İdaresine ait Birim Müdürlüklerinin görev dağılımları 30 Mart 2021 tarihli Valilik Oluru ile yeniden belirlendiğinden, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesinde yer alan KUDEB ödeneklerinin; Genel Sekreterliğe, Üzülmez Kültür Vadisi Projesi ile Turizm Kalkınma Projeleri Yapım İşlerine ait ödeneklerin ise Yapı Kontrol Müdürlüğüne aktarılması hususu görüşülerek yapılan konuşmaların ardından ödenekleri Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Genel Sekreterliğe aktarılması kabul edildi. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi