Cansuyu Derneği Zonguldak gönüllüleri Sadık Kar, Samet Güngör ile Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şube Başkanı Enes Şenol, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Cansuyu Derneği Zonguldak gönüllüleri Sadık Kar, Samet Güngör ile Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şube Başkanı Enes Şenol, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetine yaptıkları ziyarette Başkan Derya Akbıyık, gazeteciler ve Zonguldak halkını Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde 25 Şubat Perşembe günü saat 11.00’da başlayacak olan ‘Erbakan Haftası’ etkinliğine davet ettiler.

Konuklarına taziyeleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Rahmetli Necmettin Erbakan’ın Türkiye’nin yetiştirdiği önemli liderlerden bir tanesi olduğunu belirtti.

Sadık Kar, “Şubat ayının son haftası Erbakan Haftası olarak tüm Türkiye’de kutlanılıyor. Bu senede Erbakan Haftası dolayısıyla Anadolu Gençlik Derneği, Milli Gazete ve Cansuyu Derneği olarak Zonguldak Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde 25 Şubat Perşembe günü saat 11.00’da etkinlik düzenleyeceğiz. Etkinliğimizde fotoğraf sergisi açacağız. Milli Gazete’nin 1 milyon basmış olduğu Erbakan sayısını halkımızla buluşturacağız. Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına destek olacağız.”

Konuşmasına Gazeteci Ferdi Akıllı’ya rahmet, meslektaşlarına başsağlığı dileyerek başlayan Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şube Başkanı Enes Şenol, “Her Şubat ayının son haftasını Erbakan Haftası, Erbakan’ı anmak ve anlamak haftası olarak kutluyoruz. Bu yıl rahmetli Erbakan Hocamızın ölümünün 10’uncu seneyi devriyesi. Bu kapsamda Anadolu Gençlik Derneği olarak Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde Erbakan sergisi açacağız. Buradaki gayemiz sadece Erbakan hocamızı anmak değil halkımızın hocamızı anlamaya çalışmasını sağlamaktır. Sadece fotoğraf sergisi değil Erbakan’ın tarihe not düşülmüş önemli sözlerini içeren bir sergi olacak. Ayrıca etkinliğimizde kan bağışında da bulunacağız. Tüm halkımızı etkinliğimize davet ediyoruz.”

Konuşmaların ardından heyet Zonguldak Gazeteciler Cemiyetine, Milli Gazetenin 1 milyon adet bastığı Erbakan sayısını takdim ettiler. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi