Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi, Çaycuma ilçesinin köy ve mahalle muhtarlarına, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 650 adet kumanya kolisi dağıttı.

Çaycuma’nın köy ve mahalle muhtarları ile iletişime geçen Ensar Vakfı Çaycuma şube başkanı Adem İnam muhtarlar vasıtasıyla Çaycuma’daki 650 aileye tanesi 100 TL olan kumanya kolisi ulaştırdı.

16 Nisan Cuma günü gerçekleşen kumanya kolisi dağıtımında, kolileri alan muhtarlar bu kolileri köy ve mahallelerindeki belirledikleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklar.

Adem inam, Ensar Vakfı olarak her zaman ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çalıştıklarını, bu kumanya kolileri ile bu sene 650 ailenin erzak ihtiyacını hafifletmeye çalıştıklarını ifade ederek , başta Hacı Molla İbrahim Emeksiz süpermarketleri sahibi Vedat Emeksiz olmak üzere tüm bağışçılarına da ayrı ayrı teşekkür etti.

Muhtarlar bu kumanya kolileri için ihtiyaç sahipleri adına Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Adem İnam’a çok teşekkür ederek, kolileri hemen ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını ifade ettiler.Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi