Zonguldak Çaycuma ilçesinde 35 yıl önce Derya Balık olarak ilçe halkına hizmet veren Derya Balık, yenilenen yeni mekanıile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Derya Balık, ilçenin Çay Mahallesi Ömer Kalaycı Caddesinde, şık dekore edilmiş mekânda Çaycuma halkına ve müşterilerine balığın en tazesinin ve en iyisini sunuyor.

Zengin menü çeşidiyle dikkat çeken Derya Balık, hamsi, mezgit, istavrit,barbun,çinekop,zargana,palamut,lüfer,kalkan ve salata çeşitlerinin yanı sıra aperatif yemek isteyenler için de balık ekmek yer alıyor.

İşin ustası aşçılar tarafından hazırlanan balıklarızgara, tavada ya da tercihe göre pişirilerek en güzel şekilde servis ediliyor.

Çaycuma ilçesinde alkolsüz, Filyos beldesindeki mekânında alkollü ortamda ailesi ve sevdikleri ile balık yemek isteyenler için ideal adreslerden biri olan Derya Balık, lezzete ve temizliğe büyük önem veriyor.

Derya Balık,lezzet konusunda çok iddialı olduklarını, en taze ve lezzetli balıklar için doğru adresin olduklarının altını çizerek, toptan ve perakende Balık siparişleri alarak, evlere, iş yerlerine, özel günü olan ailelere kilo ile balık pişirdiklerini söyledi.

Zonguldak genelinde farklı bölgelerde şube açmak istediklerini de belirten, Uğur Kurtman, Zeki, Emrah Ala, “Derya Balık’ı zincirleme yaparak bölgemizde bir marka haline getirmeyi hedefliyoruz. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Kaliteli hizmet her zaman başarıyı getirir. İnşallah önümüzdeki günlerde de yeni şubeler ile bölge halkımıza hizmet vereceği.”dedi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi