Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 1-15 Mart 2022 tarihleri arasında ‘Aranan şahısların  yakalanması’ çalışmalarında, asayiş suçlarından 47, narkotik suçlarından 2, kaçakçılık suçlarından 1 olmak üzere 97 ayrı suçtan aranmakta olan 50 şahsın yakalandığı bildirildi.
Emniyet Müdürlüğünden konu hakkında yapılan açıklama şöyledir:
“Zonguldak İl Merkezi ile Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Gökçebey, Kozlu ve Kilimli ilçelerimizde yakalanan bu şahıslardan; 0-5 yıl arası 19 şahıs,5-10 yıl arası 2 şahıs,10 yıl üzeri  3 olmak üzere toplam 24  şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. 
Bu şahıslardan 5 yıl ve üzeri hapis cezasıyla aranıp yakalananların bilgileri aşağıya çıkartılmıştır: 
S.P, Bilişim Sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık- suçundan 14 yıl 11 ay, H. B,dolandırıcılık suçundan 11 yıl 14 ay 30 gün, G.A.  Çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan 10 yıl 10 ay,  T.Ö.  Hırsızlık- başkalarına ait Banka hesaplarıyla ilişkilendirerek sahte banka veya kredi kartı üretme, satma vb. suçundan 9 yıl, F.B,  Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan   6 yıl 3 ay hapis cezaları alarak tutuklandılar.
Zonguldak genelinde halkımızın huzuru için aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilecektir” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi