Çaycuma Emlakçılar Derneğinin düzenlediği Özgül Belgelendirmenin Müteahhitlere ve Emlakçılara kameralı yazılı ve sözlü Mesleki Yeterlilik Belgesi Mesleki Yeterlilik Kartı mülakatını Çaycuma Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Gayrimenkul Alımı Satımı Kiralama Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayanlar Ekim ayı sonunda gerçekleştiremeyecektir.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Olmayan Emlakçılara ilk kontrole gelindiğinde 25 Bin TL, 2’ci kontrole gelindiğinde 25x3=75 bin TL ceza uygulanacaktır.3’üncü Kontrole gelindiğinde Ticaret Bakanlığının Yönetmeliğine göre Emlak ofisi kapanacaktır. Ayrıca Emlak Ofisi 20 metrekare olma mecburiyetindedir.

Sınavlarımız düzenli olarak Çaycuma ve Özgül Belgelendirme Önderliğinde Çaycuma’da yapılmaya devam etmektedir. Sınava katılmak isteyen Emlakçıların ve Müteahhitlerin Çaycuma Emlakçılar Derneği Başkanı Erol Ünlü ’ye bizzat müracaat etmeleri önemle arz olunur.

Özgül Belgelendirme Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuzhan Karagül ve Özgül Belgelendirme Müşteri İlişkileri Yöneticisi Murat Aktaş ve Sınav Değerlendiricisi Seyfi Yücelin Emlak sektörü ile uğraşan tüm emlakçıların biran önce Mesleki Yeterlilik Belgelerini almaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundular.

Özgül Belgelendirme Bursa’da Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Kartı Mülakatı için Çaycuma’mıza bu hizmetleri verdikleri için kendilerine bizzat Çaycuma Emlakçılar Derneği olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Editör: Haber Merkezi