Çaycuma Emlakçılar Derneğinin düzenlediği özgül belgelendirmenin müteahitlere ve emlakçılara kameralı yazılı ve sözlü mesleki yeterlilik belgesi ve mesleki yeterlilik kartı mülakatını gerçekleştirdi.

Çaycuma öğretmen evinde 31.08.2020 tarihinden sonra  gayrimenkul alımı satımı kiralama mesleki yeterlilik belgesi olmayanlar gerçekleştiremeyecektir.

Mesleki Yeterlilik Belgesi Olmayan Emlakçılara İlk Kontrole Gelindiğinde 25 Bin Tl 2’ci Kontrole Gelindiğinde 25x3=75 Bin Tl Ceza Uygulanacaktır. 3’üncü Kontrole Gelindiğinde Emlak Ofisi Kapanacaktır. Ticaret Bakanlığının Yönetmeliği. 

Sınavlarımız her ay düzenli olarak çaycuma ve özgül belgelendirme önderliğinde çaycuma da yapılmaya devam etmektedir.

 Sınava katılmak isteyen emlakçıların ve Müteahitlerin Çaycuma Emlakçılar Derneği Baskanı Erol Ünlü ye bizzat müracat etmeleri önemle arz olunur.

Özgül Belgelendirme Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oguzhan Karagül Ve Özgül Belgelendirme Müşteri İlişkileri Yöneticisi Murat Aktaş Ve Sınav Degerlendiricisi Seyfi Yücelin Emlak Sektörü İle Uğraşan Tüm Emlakçıların Biran Önce Mesleki Yeterlilik Belgelerini Almaları Gerektiği Konusunda Uyarılarda Bulundular.

Özgül belgelendirme Bursa da mesleki yeterlilik belgesi ve kartı  mülakatı için çaycumamıza bu hizmetleri verdikleri için kendilerine bizzat Çaycuma Emlakçılar Derneği olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Editör: Haber Merkezi