Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak şube başkanı Hüseyin Memiş yaptığı açıklamada, “Bugünkü yöneticilerimiz biz emekliler için açlık yoksulluk için emeklilerimizin torununa harçlık verememesi onların umurunda bile değil” dedi.

Memiş yaptığı açıklamada, emeklilere bayram ikramiyesinin zam yapılmadan verilmediği için geçimlerinin zor olduğunu söyleyerek şunları söyledi:

“Dünyamızın en büyük en yüce insanı bakın ne diyor. Bir milletin yaşlı vatandaşlarına karşı 97 sene önceki sözlerine bakar mısınız, birde bugünkü yöneticilerimiz biz emekliler için açlık yoksulluk için emeklilerimizin torununa harçlık verememesi onların umurunda bile değil. Biz emekliler bugünkü yöneticilerle 97 sene önceki o yüce insana bakın ne diyor. Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır.

Mazide muktedirken bütün kuvveti ile çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur. Bunu 97 sene önceden bugünleri görerek söyleyen o yüce insana Allah’ın bütün sıfatları onun üzerine olsun. Allah o yüce insanı nurlar içinde uyutsun” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi