Memur-Sen bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen Zonguldak Temsilcisi emekli öğretmen Ahmet Kaya oldu.

Memur-Sen Konfederasyonu Zonguldak Temsilcisi Kamuran Aşkar, Emekli Memur-Sen Zonguldak Temsilciliğinin yetki belgesini emekli öğretmen Ahmet Kaya’ya takdim etti.

Emekli Memur-Sen’imize başarılar diliyoruz diyen Memur-Sen Konfederasyonu Zonguldak Şube Temsilcisi Kamuran Aşkar, şunları söyledi:

AŞKAR: “EMEKLİ MEMUR-SEN’İMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

“Türkiye’de çalışan memur sayımız kadar neredeyse emekli memurumuz var. Zonguldak emeğin başkentinden tamamen emeklinin başkenti oldu. Emeklilerimiz bugün asgari ücretin altında maaş aldığını ve geçim sıkıntısı çektiğini düşündüğümüzde emeklilerimiz adına yeni bir oluşum ortaya koymak, Emekli Memur-Sen’i hayata geçirerek memur arkadaşlarımız için emeklilikten sonrada yaşam mücadelesi içinde sendikal mücadeleyi devam ettirmenin gerekli olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda Zonguldak’ta emekli olan memur arkadaşlarımızın gelip gideceği, oturacağı bir oluşum meydana getirmek aynı zamanda Emekli Memur-Sendikası adı altında geçim sıkıntılarıyla ilgili sosyal ve özlük haklarıyla ilgili rahatça örgütlenip haklı mücadelelerinde seslerini duyurabilmek amacıyla Emekli Memur-Sen’in yönetimini oluşturmuş bulunuyoruz. Bu kapsamda sendikal mücadele içerisinde üye platformu olarak en geniş potansiyeli olan Emekli Memur-Sen’imize başarılar diliyoruz. Yeni seçilen yönetimimizin Zonguldak ve ilke adına yapacak çok işi ve mücadelesi olduğunu biliyoruz. Çünkü emeklilerimizin açlık sınırı altında, memurlarımız yoksulluk sınırı altında yaşadığı bir Türkiye’de mücadele etme noktasında hepimizin örgütlenerek bu oluşumlar içerisinde olması gerektiğine inanıyorum.  Bu doğrultuda Emekli Memur-Sen Zonguldak Temsilciliği yetki belgesini emekli öğretmenimiz Ahmet Kaya Başkanımıza bütün yönetimi adına takdim ediyorum.”

KAYA: “EMEKLİLERİMİZİN SORUNLARINI VE ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORUZ”

Emeklileri örgütlü olmaya davet eden Emekli Memur-Sen Zonguldak Temsilcisi Ahmet Kaya: “Emekliler kamu görevlisi, memur, işçi, işveren sıfatlarıyla ömrünü milletin refahı ve huzuru, devletin kalkınması ve bekası için adamış insanlarıdır. Alınteri akıtarak Türkiye’nin kalkınmasına, milletimizin refahına vesile olan emeklilerimizi şükranla anıyoruz. Emeklilerin mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi emek mücadelesine dayalı olarak emeklilerin örgütlenmesine dair mücadelenin Türkiye’deki adresi Emekli Memur-Sen’dir.  Bu vesileyle bütün emeklilerimizi Emekli Memur-Sen ailesinin üyesi olmaya davet ediyoruz. 13 milyon civarında emeklimizin haklarını korumak, yaşlılıklarını refah içinde geçirmelerini sağlamak, sosyal hayata daha aktif olmalarını desteklemek için kurulmuş olan Emekli Memur-Sen emeklilerimizin sorunlarını biliyor ve sorunları çözmek için durmaksızın çalışıyor” dedi.

Emekli Memur-Sen İl Temsilciliği şu isimlerden oluştu; Başkan Ahmet Kaya, Fethi Aygün, Fevzi Kocakulak, Mehdi Çakmak, Hüseyin Doğan ve Hasan Reis. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi