Altın Kolye ve Küpe Çeşitleri
Elizi Kuyumculuk firması 1999 yılından itibaren mücevher alanında hizmet veren bir şirkettir. Trabzon ve İstanbul bölgelerinde bulunan fabrikalarında özel olarak altın üretimi yapıyor. Müşterilerine en kaliteli altın kolye ve küpe çeşitlerini üretmek için yıllardır kesintisiz bir şekilde çalışıyor. Aynı zamanda her biri birbirinden güzel takı modelleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Online mağaza üzerinden de satın alabileceğiniz bu ürünler, takı konusunda yeni bir döneme geçmenizi sağlayacak. Eğer siz de kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak olan mücevherlere sahip olmak istiyorsanız, Elizi Kuyumculuk mağazamıza mutlaka göz atmalısınız.

Diğer mücevher firmalarından farklı olarak tamamen özgün tasarımlar yapan firma aynı zamanda da ince bir işçilik sağlıyor. Trabzon hasırlarından diğer tüm altın takı modellerine kadar eşi benzeri olmayan mücevherleri burada bulabilirsiniz. Ayrıca üretim aşaması da oldukça ince ve detaylı bir şekilde yapıldığından ürünlerin kalitesini daha ilk andan anlayabilirsiniz. Eğer siz de kendinizi sevindirmek ve özel hissetmek istiyorsanız, mağazamıza sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Ürünlerin Üretim Aşamaları
Yıllarıdır mücevher sektöründe belli bir statüye erişen firmamız ile en özel takı modellerini tüm müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. Bu süreçte de üretim aşamaları oldukça dikkatli ve titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Altın küpe alanında alışılmışın dışında özgün ürünlerin ortaya çıkması için Elizi Mücevher firması tüm fabrika ve işletmelerinde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Fabrikaların sadece İstanbul’da ya da Trabzon’da yer alması ülke genelinde bir satışa da engel teşkil etmiyor. Tüm müşteriler ürünleri online olarak da alabiliyorlar.

Firma her üretim sürecine başlamadan önce ilk aşama olarak altın üretimini A kalitesinde sağlıyor. Daha sonrasında ise birbirinden farklı ve zarif duran mücevher modelleri ve tasarımları yapılıyor. Son aşamada ise bu takı modelleri fabrikalarda ince el işçiliği ile birleşiyor. Üstelik tüm bu ince işçiliğe rağmen müşterileri memnun eden bir diğer özelliğimiz ise, ürünleri toptan fiyatına alabiliyor olmanızdır. Hem kaliteli hem de uygun fiyatta olan tüm altın takıları ve setlerini merak edenler https://www.elizi.com.tr/ online platformundan ürünlerimizi inceleyebilirler.

Editör: Haber Merkezi