Eğitim Bir-Sen Kozlu ilçe Temsilciliği, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Sadettin Dede’yi makamında ziyaret etti.

Eğitim Bir-Sen Kozlu ilçe Temsilciliği, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Sadettin Dede’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Eğitim Bir-Sen Kozlu ilçe Temsilcisi Tuncay Korku, “İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına atanan Sadettin Dede Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Allah’ım yolunu açık eylesin. Biz sendikal anlamda başarılı olması açısından sonuna kadar müdürümüzün yanındayız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadettin Dede ise şunları ifade etti: “Kozlu ilçemizden gelen Eğitim Bir-Sen temsilcisi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Elbette biz ilde diğer sosyal paydaşlarımızla her zaman iletişim içerisinde olacağız. Kendilerinden farklı yerlerde yardımlarını talep edebiliriz. İl içerisinde farklı sivil toplum kuruluşlarıyla güzel çalışmalar yapmayı planlıyoruz. İlimiz için en güzel ne ise bulup çıkarmayı ve uygulamayı istiyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi