Zonguldak’ın kent merkezindeki Ulu Cami’nden emekli imam hatiplerinden ve Mekke Medine Pazarı mağazası sahibi Mehmet Ali Egin’in oğlu Usame ile Yalçın Bayram’ın kızı Sıla’nın, Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda sevenlerinin katılımıyla nikahı kıyıldı.

Mehmet Ali-Münevver Egin’in oğlu Usame ile Yalçın-Şükran’ın kızı Sıla’nın nikah şahitliklerini damadın amcası Osman Egin, Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Avrupa Temsilcisi Ethem Kışlalı, gelinin yakın arkadaşları Seren Albayrak ile Peri Akça yaptı.

MİSİAD Zonguldak İl Başkanı ve esnaflık yapan Usame Egin’in nikah törenine; siyaset, iş dünyası, bürokrasi ile sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda katılım olduğu gözlemlendi. Ayrıca, nikahı kıyılan çiftin evinde de davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Bu arada TRT 1 ekranlarında Ramazan ayı süresince her gün yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması’nın jüri üyesi ve damadın da amcası Osman Egin ile nikahın yapılacağı salonun giriş kısmında Zonguldak’ın tanınmış ve sevilen esnafı Modalife Bijuteri Aksesuar iş yeri sahibi Halit Gülay’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş hatıra fotoğraf çektirdiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi