Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, engelli memur alımı E-KPSS sınavı için son müracaat tarihinin 13 Şubat 2020 olduğunu belirtti.

E-KPSS’ye girmek isteyen engellilerin son müracaat tarihini geçirmemeleri için hatırlatma yapan Şirin, başvuru tarihini geçirenlerin bu haktan yararlanamayacağını söyledi.

E-KPSS’nin 26 Nisan 2020 yılı tarihinde gerçekleştirileceğini sınav sonuçlarının ise 27 Mayıs 2020 tarihinde açıklanacağını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, açıklamasına şöyle devam etti:

“2020 yılı Nisan ayında yapılacak olan Engelli KPSS sınavı için bilindiği gibi 24 Ocak’ta başlayan kayıtlar şu anda devam ediyor. Son müracaat tarihi 13 Şubat 2020 olduğu için buradan ben tüm Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu engelli arkadaşların mutlaka müracaatlarını yapmaları gerektiğini tekrar kendilerine iletiyorum.  13 Şubat’ı geçirdikleri takdirde bu sınava girme hakkını kaybetmiş olacaklar. Ayrıyeten biz de, bilindiği gibi Halk Eğitim Merkezi ile yaptığımız mutabakat sonucu, bu sınavla ilgili kurs açılması için çalışmalar tamamlanmış olup, inşallah önümüzdeki günlerde merkezde yeni yapılan Gazi İlköğretim okulu binasında E-KPSS’ye yönelik kursumuzu da başlatacağız. Kursa kayıt olmak isteyen arkadaşlar Soğuksu’daki Halk Eğitim Merkezi’ne giderek müracaat edebilirler. Ben bu noktada tekrar tüm E-KPSS’ye girecek engelli arkadaşlarımızın 13 Şubat’ı geçirmemelerini dileyerek, kendilerine Nisan ayında yapılacak sınavda da tüm yönetim kurulum adına başarılar diliyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi