İYİ Parti Çaycuma İlçe Başkanı Sabahattin Durmuşoğlu, 9 Şubat Pazar günü yapılacak olan Olağan kongrede aday olarak, parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Başkan Durmuşoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Çaycuma İYİ PARTİ Teşkilatının 9 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan 2. Olağan Kongrede İlçe Başkanlığı ve Yönetiminin seçimi ile ilgili olarak yeniden aday olacağımı açıklamak için toplanmış bulunmaktayız.

Öncelikle Suriye’nin İdlib kentinde saldırıya uğrayan 5 asker ve 3 sivil vatandaşımızın şehit olması sebebiyle şehitlerimize Allah’tan rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Türk milletinin başı sağolsun.

​Çok değerli İYİ PARTİ’ li kardeşlerim partimiz Çaycuma İlçemizde benimde İlçe Sekreteri olarak görev aldığım yönetim kurulunca Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Köktürk abimizin başkanlığında 27.12.2017 tarihinde kuruldu. Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda Erhan Bilgin kardeşimizin başkanlığı ve daha sonra ise bu kardeşimiz mazeretine binaen istifası sonucu bu görevi bende isteyerek Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin 26.06.2019 tarihindeki olurları ile tarafıma tevdi edilerek aldım. İlk İlçe Başkanımız, ikinci ilçe başkanımız ve daha sonrasında benim başkanlığım zamanında; iyi partinin gelişmesi ve güçlenmesini engellemek isteyen hizip ve art niyetli kişilere rağmen büyük başarılar sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz Allah’ın izni ile.

Küçük hesaplar peşinde koşmadık, koşanlar ile de işimiz olmaz diyerek almayı değil vermeyi düşünen birileri olarak belirli bir tarihe kadar hep birlik ve beraberlik içinde saflarımızı daha da genişletmek için mevcut bulunduğum ilçe başkanlığı görevime 9 şubat 2020 tarihinde yapacağımız 2. Olağan kongrede oluşturacağım yeni yönetim kurulu ile yine devam etmek istiyorum. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde siz üye-delege olan arkadaşlarımdan yetki istiyor ve sizlerin de bu görevi bana vereceğinize inancım tamdır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygı ve Sevgilerimle 9 Şubat 2020 tarihinde kongre Salonumuz Kırmızılar Düğün Salonu (cafe su sesi) İstanbul Cad. İstasyon Mah.No:20 adresinde görüşmek üzere hepinize hayırlı günler dilerim” (Gönül DOMBAYCI)

Editör: Haber Merkezi