ZONGULDAK’ta 12 yıldır rap müziğiyle uğraşan 22 yaşındaki genç rapçi Duhan Koç, Dünya adlı parçaya çektiği kliple ses getirdi. 14 Şubat Sevgililer günü itibariyle ekranlarda dönmeye başlayan klip tüm herkesin beğenisini kazandı.

2009 yılında başladığı rap müziğinde profesyonel işler çıkaran, bu süreçte ‘Duhan HY’ adıyla hafızalarda yer edinen Zonguldaklı rapçi, 6 parçadan oluşan “Yürü be Duhan” adlı albümünün çıkış parçası olan ‘Dünya’ya klip çekti.

Zonguldak’ın gözde mekanları Kent Ormanı, Ulutan Barajı ve Fener’de Hakan Tabak işbirliğinde çekilen klip, tüm müzik platformlarında dönmeye başladı. Çıkış parçasına özel olarak çekilen klip büyük beğeni toplarken, paylaşım rekoru kırarak kısa sürede geniş kitleye ulaştı.

Duhan HY, yine bu yıl içinde albümde yer alan diğer parçalar için de klip çekmeyi planlıyor.

Genç yaşta rap müzik sektöründe ün yapan Zonguldaklı rapçi, 2013, 2016 ve 2018 yıllarında farklı albümlerle müzik ve rapseverlerin huzuruna çıkmış, özellikle  “Tribalist”, “Anneme Mektup” ve “Yalnız Adam” adını taşıyan parçalarla sosyal medya ve youtube hesaplarında 200 binin üzerinde tıklanmayla adından sıkça söz ettirmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi