Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Aile Hekimliği yapan Doktor Sezgin Melek, yaklaşık 3 ay arayla vefat eden oğul-babanın ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Alaplı ilçesinde, böbrek yetmezliği hastalığı nedeniyle babası Cevat Yıldız'a böbreğini veren oğlu Tayfun Yıldız, 19 Eylül'de beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmişti.

Uzun yıllar böbrek yetmezliği rahatsızlığı yaşayan ve oğlunun kendisine verdiği böbrek ile yaşama tutunmaya çalışan baba Cevat Yıldız da bir süredir tedavi gördüğü İstanbul’daki özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 9 Aralık'ta, oğlunun vefatının üzerinden 3 ay geçmeden yaşamını yitirmişti.

Oğul-babanın vefatlarının ardından duygularını sosyal medya hesabından paylaşan Aile Sağlığı Merkezi Doktoru Sezgin Melek, "Bir varmış, bir yokmuş. Siz siz olun kimseyi üzmeyin" diye yazdı.

İŞTE DOKTOR SEZGİN MELEK'İN PAYLAŞIMI

"YALAN DÜNYA

“Biz sadece ilaç yazmayız tedavi vermeyiz. Her hastamızın ardından mutlu oluruz gözyaşı dökeriz.

Hem rahmetli Tayfun hem rahmetli babası Cevat Yıldız benim kayıtlı hastalarımdı.

Aile sağlığı merkezimize gelmişti Cevat Yıldız. Ne diyeceğimi bilemedim bakıştık benim gözlerim dolmuştu onun da gözlerinden yaşlar dökülüyor hocam dayanamıyorum artık diyordu Tayfunumu kaybettim diyordu.

Bir baba için en zor şeydi çok büyük imtihandı bu. Tayfun babasına böbreğini vermiş meydana gelen komplikasyondan hayatını kaybetmişti.

Cevat Yıldız kendini suçluyordu. Bende ağlamamak için sabırlı ol Allah sevdiklerini yanına alır dedim Nede olsa sırada hastalar vardı beni de ağlarken görmesinler dedim. Nede olsa doktorlar ağlamaz.

O koca yürekli adamı sırtında büyük üzüntüyle yolcu ettim.

3 gün önce yine bir anons duydum Cevat Yıldız da vefat etmiş. Şöyle bir durdum hasta bakarken YALANSIN DÜNYA dedim

Kalan tek oğluna ve ailesine başsağlığı diliyorum

Cevat  Yıldız diyalize giderdi çok ilaç kullanırdı

İlaç yazdırmaya gelince hocam utanıyorum bu kadar ilaç kullanmaktan derdi

Hastalığın ağır üzme kendini derdim

Öyle böyle her şey hayal oldu

Bir varmış bir yokmuş hayat

Siz siz olun kimseyi üzmeyin

O sağdaki fotodan bir yıl içinde 2 kişi eksildi Allah ömürlerini torunlarına yeğenlerine eklesin"

Editör: Haber Merkezi