Çaycuma ilçesinde geçtiğimiz aylarda ‘Yeni Mahalle Dokap Siteleri Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ’tarafından temeli atılan caminin ilk kubbesinin tamamlanmasının ardından kubbeye Türk bayrağı asıldı.

Emekli Din görevlisi ve Türk Diyanet Vakfı (TDV) üyesi Naim Eren Başkanlığında kurulan ‘Yeni Mahalle Dokap Siteleri Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin cami inşaatının zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından cami inşaatına geçildi.

Cami kubbesinin tamamlanmasının ardından açıklama yapan Dernek Başkanı Naim Eren şu açıklamada bulundu: “Şükürler olsun, dün kubbe kemeri dökülüp rengini ecdadımızın kanını temsil eden ay yıldızlı bayrağımızı bizlere emanet eden ecdadımız ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şühedamıza in ruhlarına tevdi edinmek üzere Kuran tilaveti ve duaların ardından cami inşaatımızda çalışanlarımızla dernek yönetimi kurulumuz istiklal marşı eşliğinde kubbe kemerimize bayrağımızı göndere çekme şerefine erdiren rabbime şükürler olsun. Camii inşaatımızın bu hale gelmesinde maddi manevi yardımlarını esirgemeyen hayırsever kardeşlerimize yönetim kurulu adına Çaycuma’mız adına çok teşekkür ederim.” Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi