Zonguldak’ın Devrek İlçesinde daire amirleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Devrek TSO Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda daire amirleri istişare toplantısında bir araya geldi.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ve Devrek Kaymakamı Ümit Altay’ın başkanlığında Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Daire amirleri istişare toplantısı gerçekleşti.

TOBB Zonguldak İli Akademik Danışmanı Doç Dr. Ferdi Kesikoğlu’nun Zonguldak ekonomik göstergeleri ile ilgili sunum yaptığı toplantıda Devrek ekonomisinin geçmişi bugünü ve geleceği tartışıldı.

EKONOMİK GELİŞMEDE ÖNCÜ PROLELER DEĞERLENDİRİLDİ

Sunumun ardından “Devrek ekonomisinin güçlü, zayıf yönlerinin tartışıldığı toplantıda sürdürülebilir kalkınmanın gerçekleşmesi adına öncü projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Her kurumun temsilcisi kendi problemleri ile ilgili problemlere değinildi ve çözüm önerilerinde bulunuldu. Toplantı sonunda elde edilen verilerin ve görüşlerin bir rapor halinde hazırlanmasına ve ilgili paydaşlara aktarılmasına karar verildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu “Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizin gelişimine yönelik her türlü toplantı ve organizasyona ev sahipliği yapmak bizim için oldukça önemlidir. Bugün Sayın Kaymakamımız Ümit Altay’ın önderliğinde gerçekleştirdiğimiz toplantıya yoğun bir katılım gerçekleşmiştir. Elde edilen sonuçların odamız paydaşları ve ilçemiz için hayırlara vesile olacağına inanıyorum” dedi. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi