Yeni tip korona virüs önlemleri çerçevesinde 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 4 Mayıs saat 24.00'a kadar süren sokağa çıkma kısıtlamasında cadde ve sokaklar boş kaldı.

Devrek’in işlek caddesi Cumhuriyet Alanı Dr.Veysel Atasoy Caddesi bom boş kaldı. İçişleri Bakanlığının genelgesi ile istisnalar hariç Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van ile Zonguldak il sınırlarındaki tüm vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 1 Mayıs Cuma günü market, bakkal ve manavlar 09.00-14.00 saatleri arasında hizmet Verilecektir. 2-3 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal ve manavlar kapalı olacaktır. Kısıtlamanın olduğu günlerde, ekmek üretimini yapan fırınlar veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri, ayrıca tatlı üretiminin yapıldığı/satıldığı iş yerleri açık olacaktır.” AHMET ÇİMEN-DEVREK

Editör: Haber Merkezi