Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Kardeş Odası olan Osmaniye TSO İle Osmaniye Ticaret Borsası konuklarını hafta sonu misafir etti.

2018 yılında Batı Karadeniz’de yer alan Bölge Odaları ile kardeş oda protokolü imzaladığımız Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti kardeş oda programı kapsamında Odamızı ziyarette bulundular.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Demir, Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Aptullah Güreli,Fatih Mehmet Daşçı, Mustafa Coşkun, Süleyman Yıldırım ve Hüseyin Murat Kadan ile Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Türk, Hamza Bağrıaçık ve Selahattin Poçulu, ayrıca ziyarete Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Borsa Müdürümüz Yiğit Ateş’in katıldığı heyeti, Odamız ev sahipliğin de Yönetim Kurulu Başkanımız Haldun Hacıkulaoğlu, Devrek Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, Odamız Meclis Başkanı İlkin Taşçı ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz Mustafa Yumurtacı, Osman Servet Gündüz, Mehmet Erdem, Rahmi Altunok, Raşit Akça, Aydoğan Yılmaz tarafından ağırlandı.

Odamız yönetim kurulu başkanı Haldun Hacıkulaoğlu yapmış olduğu açıklamada, Öncelikle kardeş odamızın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendilerini Devrek’te görmekten ve ilçemizi tanıtmaktan dolayı mutluyuz. Şehirlerimiz ve Odalarımız hakkında karşılıklı kültürel, ekonomik işbirliği görüş alışverişinde bulunduk. Bölgemiz ve ilçemiz adına Osmaniye TSO ve Osmaniye TB başkanlarına ve üyelerine çok teşekkür ederim dedi.

Programa katılım sağlayan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve Yönetim Kurulu Başkanımız Haldun Hacıkulaoğlu ile Meclis Başkanımız İlkin Taşçı tarafından ziyaret anısı olarak misafirlerimize Devrek Bastonu takdim edildi.

Programın son durağında ise Devrek Ticaret ve Sanayi Odasının işletmeciliğini üstlendiği Devrek Baston Müzesi Doğa ve Kültür Parkını ziyarette bululdu. (Ahmet ÇİMEN DEVREK)

Editör: Haber Merkezi