Zonguldak’ın Devrek İlçesinde hafta içi ve hafta  sonu sokak kısıtlamalarında denetimler devam etti.
Vatandaşların alış veriş yapmak için bir mahalleden diğer mahalleye gitmeleri yasaklandı.Hafta sonlarında ise düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulandı. Covid 19 mücadele kapsamında   İlçede cadde ve sokaklarda sessizlik hakim oldu.
Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı olan iller arasında Zonguldak’ın Devrek ilçesinde şehir merkezinde ve belirli giriş çıkış noktalarında  araç ve vatandaşların denetlendi.
Devrek  Kaymakamlığı  Vefa Destek Gurubu ve Trafik ekipleri Polis memurları denetimleri sürdürdüler.İzin belgesi olmayan araç sahiplerine idari para cezası uygulandı.Vatandaşlar izinli saatler arasında ihtiyaçlarını karşılamak için açık olan mahallelerinde bulunan en yakın market,bakkal,tekel bayileri,kuruyemişçiler,pastane ve Fırınlardan maskeli ve mesafeli olarak alış verişlerini yaptılar.Ekipler sokak kısıtlamasında cadde ve sokaklarda gördükleri vatandaşları ikaz ederek uyarıda bulundular. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi