Cumhuriyetimizin 97.Kuruluş yıldönümü olan bugünü büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz Zonguldak’ın Devrek İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle çelenk sunma töreni düzenlendi.

Törene Devrek Kaymakamı, Ümit Altay, Garnizon Komutanı Basa Temur, İlçe Jan. Komutanı Yüzbaşı Emrah Dinar, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Av. Murat Durdubaş, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Uzundal ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İyi Parti Devrek İlçe Başkanı Yaşar Ocakcı İyi Parti Kurucu Başkanı Bahadır Kıycı ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gelecek Parti Devrek İlçe Başkanı Muharrem Pak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ADD Yöneticileri, Muharip Gaziler Derneği, Kamu ve Kuruluşlar, Sivil Toplum Kuruluşları, Daire Müdürler, Belediye Özel Kalem Müdürü Raif Kabasakal, Okul Müdürleri, Belediye Şehir Bandosu ve kalabalık halk katıldı.

Saygı duruşunda bulunuldu Devrek Kaymakamlık Çelengini Atatürk Anıtına Kaymakam Ümit Altay sundu ve Devrek Belediye Başkanlığı Çelengini ise Belediye Başkan vekili Yakup Salmanoğlu sundu. İstiklal Marşımız okunmasının ardından çelenk sunma program sona erdi. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi