Uzun yıllar yapılması düşünülen ve gündemde yer alan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek MYO ile Ankara asfaltının köprü ile bağlanma sürecinde mutlu sona ulaşıldı.

Çayaltı HES Barajının Baston Park’ın üst kısmında yer alan bölümünden Devrek MYO ile Ankara asfaltı yapılacak olan köprü birbirine bağlanacak. Konuyla ilgili olarak müjdeli haberi AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu sosyal medya hesabından şöyle duyurdu.

“DEVREK İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN"

“Devrek BEÜ Meslek Yüksek Okulu ile Ankara yolu bağlantı köprüsü yapımı DSİ tarafından onaylandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız. Tarım ve Orman Bakanımıza, DSİ Genel Müdürümüze, DSİ bölge Müdürümüze katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz

Köprünün yapılması ile birlikte Devrek MYO ve civarındaki yerleşim alanları ile Zonguldak ve Devrek merkezi arasındaki mesafe kısalıp Baston Park ile MYO bütünleşerek ileride MYO altındaki arazilerinde mesire alanı ile donatılarak HES’in göl alanı manzarası ile Devrek’e güzel bir sosyal alanda kazandırılmış olacak” (AHMET ÇİMEN DEVREK)

Editör: Haber Merkezi