Devrek Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimi yapıldı Zonguldak’ın Devrek İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde 3 başkan adayı kıyasıya yarışırken, Adnan Keklikoğlu 565 oy alarak başkan seçildi.

Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 23 Olağan Genel Kurulda 1275 esnaf kararını verdi.Toplam 1072 oy kullanıldı.13 geçersiz oy kullanılırken, toplam 1059 geçerli oy sayıldı.Oy sayımında nefesler tutuldu,salonda sessizlik hakim oldu. Seçimlerde Adnan Keklikoğlu, 565 oy alarak rakiplerine fark attı. Devrek Çınar Otelde gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde 3 başkan adayı kıyasıya yarıştılar. Divan Başkanlığını Zonguldak ESO Birlik Başkanı Muharrem Coşkun,yardımcılığını Çaycuma ESO Başkanı Hayri Kandemir yaptı. istiklal Marşımızın okunmasından sonra Denetim ve faaliyet raporları gelir giderler okunarak oy birliğiyle kabul edilirken, Başkan Adaylarına söz verildi. Devrek Esnaf Sanatkarlar Odası seçimine Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt,İl Ticaret Müdürü İsmail maden,Gökçebey ESO Başkanı Ali Çetin ve kalabalık Devrekli esnaflar katıldı.Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Adaylara başkanlık seçiminde başarılar dileyerek kazanan Devrek olsun, vefat eden değerli büyüğüm İsmet Akdemiri rahmetle anarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BİLGİ BİRİKİM TECRÜBE KAZANDI

Yapılan seçimlerde Adnan Keklikoğlu 565 oy alarak başkan seçildi.Çetin Saraçoğlu 341 oy,Murat Göktepe 153 oy aldı. Başkan adayları vefat eden ESO Başkanı İsmet Akdemir andılar. Devrekli genç esnaflar başkanlık seçimlerinde gerçekleştirilen genel kurulda büyük ilgi gösterdiler. Başkan Adnan Keklikoğlu, “Esnaf ve sanatkarlar kimdir. Esnaf demek el emeği ve göz nuru sanatı ve sermayesini ,varlık ve onurunu adet ve örflerini,fedakarlığını vatan severliğini birleştirerek üretken insandır,beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı seçerek bizlere yine eski günlerimizi hatırlattınız "

ÇIRAĞI OLMAYAN BİR İŞİN PATRONU OLAMAZSINIZ

Kısacası bilgi,birikim ve tecrübe kazandı. Devrek kazandı. Devrekli esnaflarımız kazandı.Hiç bir esnafımızı yalnız bırakmayacağız” dedi. Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu olurken, Yönetim kurulu üyeliklerine ise, İsmail Karaöz,İzzet Kapucubaş,Musa Deliacı,Nazif Cinoğlu,Muharrem Akçabelen,Adnan Semerci,satılmış Kurubaş,Muhittin Karaöz seçildiler. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi