Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünde şehit ailesini ziyaret etti.

16 Temmuz 1990 tarihinde, Batman’ın Kurtalan ilçesi kırsalında hain, bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yapılan operasyonda şehit düşen Ali Çalkam’ın Devrek’in Yılanlıca Köyü’nde yaşayan babası Rıfat ile annesi Dursun Çalkam’ı ziyaret eden Başkan Çetin Bozkurt, onlara çiçek buketi ile Türk Bayrağı sundu ve bir istekleri olup olmadığını sordu.

Şehitleri ve ailelerini hiçbir zaman unutmadıklarını, her zaman yanlarında olduklarını, onları sürekli ziyaret ettiklerini belirten Başkan Bozkurt, “Şehit ailelerimiz aziz şehitlerimizin bize birer emanetleridir. Şehitlerimizin aileleri bizim de ailemiz, onlar için ne yapsak azdır. Çünkü onlar ezan dinmesin, bayrak inmesin ve aziz vatanımıza bir zarar gelmesin diye gözlerini kırpmadan şehit oldular. Bu vatan için canını seve seve feda etmiş şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve her zaman onların emanetlerine sahip çıkmakta bizim asli görevimizdir” diye konuştu.

Başkan Bozkurt’un bu ziyaretine Devrek Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Furkan İkiz ile Sosyal Hizmet Merkezi Memuru Serpil Buharalı da eşlik etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi