DEVA Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, yapılan seçimin ardından ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretleri kapsamında Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimini Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ziyarette yaptığı konuşmada, “Yaptığımız Merkez İlçe 1. Olağan Kongresinin ardından teşkilat olarak ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hepimizin amacı yaşadığımız Zonguldak’ımıza hizmet etmektir. Bu anlamda birlik beraberlik içinde ilimizin kalkınması için her zaman bir arada olmalıyız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı da,  DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Hep birlikte ilimizin kalkınması için elimizden gelen her şeyi birlik ve beraberlik içinde yapmalıyız” diye konuştu.

İl Başkanı Necdet Sarı, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’a rahmetli Erbakan’ın kitabı ile partinin programının yer aldığı kitabı hediye etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi