Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri ve Çaycuma Belediye Başkanı ve CHP ilçe başkanı Organize Sanayi Bölgesinde (OSB)faaliyet gösteren DENKO mobilya fabrikasını ziyaret ettiler.

CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Çaycuma ilçe Başkanı Şeref Köktürk, OSB’de faaliyet gösteren DENKO mobilya Fabrikası işletmecisi Deniz Saraç ile fabrikayı gezerek imalat ve sektör hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İşletmeci Deniz Saraç, ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Zonguldak Milletvekillerimiz Sayın Ünal Demirtaş ve Sayın Deniz Yavuzyılmaz ile Belediye Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı ve ilçe Başkanımız Sayın Şeref Köktürk fabrikamıza ziyarete geldiler. Pandemi öncesinin ve sonrasının ülke ve imalat sektörü ekonomisi üzerinde güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Dünya ve ülke olarak zor süreçten geçtiğimiz şu günlerde bizlerin yanında oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi