Çaycuma ilçesinde Organize Sanayi Bölgesinde Denko Banyo Mobilyaları Fabrikası çalışanları Covit-19 testinden geçti.

Çaycuma İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Denko Banyo Mobilya fabrikasından çalışan 100 personel Covid-19 testi yapıldı. Test sonucunda 2 kişi pozitif çıktı.

Denko Banyo Mobilyaları Fabrikası Genel Müdürü Deniz Saraç,Çaycuma İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından fabrikamızda, talebimiz doğrultusunda Covit-19 tarama testi yapıldı. Tüm personelimiz üzerinde yapılan testlerde iki kadın personelimizin testleri pozitif çıkmış olup, dün akşamdan itibaren personellerimiz evlerinde istirahatlerine ve tedavilerine başlamışladığını söyledi.

Saraç, Özellikle hijyen, maske ve mesafe kurallarına sonuna kadar riayet edip, çalışanlarımızın ve bizlerin sağlıklarını ön planda tutarak üretimimize son hızla devam ettiğini belirterek, “ Covit-19 tarama testlerinin toplumumuz üzerinde ne kadar çok ve sıklıkla yapılırsa, o kadar çabuk pozitif vakaları ayrıştırıp tedavilerine başlarız ve bu görünmez illetten o kadar çabuk kurtuluruz. Bu sebeple fabrikamızda tarama testi yapılması bizleri son derece memnun ve mutlu etmiştir. Bu testlerin toplumumuzun her kesimine ulaşmasını sağlayan başta Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’a, Sayın Kaymakamımız Muharrem Çoşgun’a, İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Ercan Kulak’a ve Kent Konseyi Başkanımız Sayın Tuğrul Dereli’ye teşekkürü bir borç bilirim. Sevgi ve saygılarımla.”dedi.Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi