Zonguldak Denetimli Serbestlik Bürosunda, ahşap boyama dekubaj ve ebru çalışmaları sergisi tören ile açıldı.

Alınan bilgiye göre, madde bağımlısı yükümlü vatandaşlar ile denetimli serbestlik personelinin ortak çalışmalı ile yapılan ahşap boyama, dekubaj ve ebru çalışmaları sergisi Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Kumhak, İdari Mahkemesi Başkanı Halil Onur, Cumhuriyet Savcısı Ümit Efeoğlu, ile Denetimli Serbestlik çalışanları katıldı.

Öte yandan açılan sergide denetimli serbestlik altındaki yükümlülerin boş zamanlarının değerlendirilmesi suçtan uçak durmalarının sağlanması, becerilerinin geliştirilmesi ve sosyalleşmelerinin sağlanması çalışmaları kapsamında, madde kullanımı olan yükümlülerin, kurum personellerinin ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla ahşap boyama, taş boyama ve ebru sanatı ürünleri sergileniyor.

Açılışın ardından Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan tarafından Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a ebru çalışmasında yapılan Türk bayrağını hediye etti. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi