Zonguldak Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, 18 Şubat’ta emekli olması sebebiyle İl Genel Meclisinin Şubat ayı son birleşimine katılarak meclis üyelerine veda etti.

İl Genel Meclisinin son toplantısına katılan Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, yaptığı konuşmada, “1981 yılında başladığım memuriyet hayatımda 22 yıl Milli Eğitimin çeşitli kademelerinde görev yaptım.  Çaycuma’da ve Ereğli’de ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundum. 7 yıl önce Özel İdare Genel Sekreterliği görevine atandım. O tarihten bugüne kadar Zonguldak için birşeyler yapabildiysem ne mutlu bana. Alnım ak, başım dik olarak göğsümü gere gere memuriyet hayatıma son veriyorum” dedi.

Demirtaş, veda yapmanın çok  zor olduğunu da dile getirerek, “Herkesten helallik istiyorum. Allaha ısmarladık hakkını helal edin arkadaşlar” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkan vekili Ali Kemal Karaca, 18 Şubat’ta emekliye ayrılacak olan Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş’a plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

18 Şubat’ta emekliye ayrılacak olan Özel İdare Genel Sekreteri il genel meclisi üyeleri ile tek tek vedalaşırken, toplu fotoğraf çekimi yapıldı. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi