İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Nisan ayı içerisinde emekliye ayrılacak olan İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu beraberinde müdür yardımcısı Hakkı Alkan ile beraber Zonguldak Gazeteciler Cemiyetine veda ziyareti yaptı.

Ziyarette ZGC Başkanı Derya Akbıyık, yönetimi ve üyeleri İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu’yu kapıda karşılayarak çiçek takdim etti.

AKBIYIK: “MÜDÜRÜMÜZ ŞEHRİMİZDE ÇOK BAŞARILI VE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTI”

Ziyarette ilk konuşmayı yapan ZGC Başkanı Derya Akbıyık, Demirsu’ya emeklilik hayatında başarılar dileyerek şunları söyledi: “Zonguldak’ın çok önemli kurumlarından biri olan İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğünün müdürü Gönül Demirsu ile müdür yardımcısı Hakkı Alkan’a ziyaretlerinden dolayı şahsım, yönetimim ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. İl Müdürümüz Sayın Gönül Demirsu bu ay içerisinde emekliye ayrılıyor. Bu aslında veda ziyareti ancak müdürümüz her zaman gönlümüzde ve bizler için çok değerli. Müdürümüz İŞKUR İl Müdürlüğünde başarılı ve çok önemli çalışmalar yaptı. Uzun yıllar görev yaptığı memuriyet hayatını sonlandırsa da biz kendisini her zaman başarılı bir müdür olarak anacağız. Kendi müdürlüğünde İŞKUR her zaman başarılı çalışmalara imza attı. Bu konuda yaptığı hizmetler adına teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta başarılı il müdürlükleri her zaman için çok önemli” dedi.

DEMİRSU: “ARTIK MEMURİYET HAYATINA VEDA ETME ZAMANI GELDİ”

İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu ise bu güne kadar çok sayıda konuşma yaptığını ancak bu konuşmasının en zor ve yüreğini titreten bir konuşma olacağını ifade ederek şunları söyledi:

“Memuriyet hayatıma 18 yaşında iken 26 Ağustos 1974 yılında başladım 24 Nisan 2021 tarihi itibariyle 47 yıl sonra emekliye ayrılıyorum. Bu kimine göre bir ömür, kimine göre bir hayatın tamamı. Benim içinse; kendi hayat hikayemi yazdığım hayat hikayemin gövdesi, dalları, yaprakları yani benim yaşam öyküm. Memuriyette benim hikayem 18 yaşında başladı. Evli ve anneliğe aday bir halde iken. Bu dünyada “kadın” olmak yeteri kadar zorken bir kadın olarak çalışma hayatımı onurumla yaşadım. Sizlerin de bildiği gibi kurumum iş alanı olarak en zorlu iş sahalarından birisidir. Acılar, hüzünler, sevinçler, hayaller, hayal kırıklıkları, umutlar tüm bu duyguların en yoğun hali bu kurumun parçalarıdır adeta. İnsanoğlunun her karakterini tecrübe ettiğimiz, en acı hayat hikayelerini dinlediğimiz, gençlerin umut kapısı, meslek hayallerinin vücut bulduğu mekan. Şimdi bu hayatın bu kurumdaki süresi artık doldu. 47 yılımı dolu dolu ve verimli geçirmemin hazzı ile huzurlarınızda bu dönemi noktalıyorum. Artık memuriyet hayatıma veda etmenin zamanı geldi. Her güzel şeyin bitmek gibi bir sonu var bu dünyada benimde hayatımın en verimli, en güzel günlerini içinde barındıran memuriyet hayatım noktalanıyor. Hayatıma kattığınız her değer, her renk için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu’nun getirdiği ve üzerinde “basınımıza çok teşekkür ederim” yazılı pasta hep beraber kesildi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi