15 yıldır Kurban Bayramı süresince müşterilerinin kurban etlerini ücretsiz kıyma çeken Demirciler Marketin yetkilisi Necmi Akgül, “Bize teveccüh gösteren müşterilerimizin 15 yıldır olduğu gibi bu yılda kurban etlerini ücretsiz olarak kıyma çekeceğiz” dedi.

Tüm İslam AlemininMübarek Kurban Bayramını kutluyorum diyenDemirciler Market yetkilisi Necmi Akgül, konuşmasına şöyle devam etti: “Kurban Bayramının yaklaşması münasebetiyle halkımız alışverişini biraz daha yoğunlaştırdı. Halkımız özellikle dini bayramlarımızda misafirini daha iyi şekilde karşılayan bir halktır. Bu nedenle insanlarımız kurban bayramında yakınlarını, akrabalarını, dostlarını ziyaret eder imkanı varsa hediye getirir ziyaretine gidilen ev halkıda misafirlerini en güzel şekilde ağırlamaya çalışır.

Devletimizin birkaç gün önce maaşları ve emeklilere ikramiyelerini vermesinin etkisiyle halkımız imkanları ölçüsünde Kurban Bayramı alışverişlerine başlamışlardır. Kurban denince aklımıza imkanı olan vatandaşlarımızın kurban kesmesi ile o kurbanın bir kısmını kurban kesmeyen vatandaşlarımıza pay edilmesi gelir.

Kurban kesen halkımız yakınlarındaki ihtiyaç sahibi komşularına, yakınlarına veya akrabalarına kurban eti dağıtmaktadır. Bizde Demirciler Market olarak yıl boyunca bize teveccüh gösteren müşterilerimizin 15 yıldır olduğu gibi bu yılda kurban etlerini ücretsiz olarak kıyma çekeceğiz. Tüm İslam Aleminin ve Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi