Demirciler Market yetkilisi Necmi Akgül, Kurban Bayramında müşterilerinin getirdiği etleri ücretsiz olarak kıyma çekeceklerini söyledi.

Tüm İslam aleminin ve Zonguldak halkımızın mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum diyen Demirciler Market yetkilisi Necmi Akgül, şunları söyledi:

“Allah herkesin kurbanını kabul eylesin. İnşallah korona virüs belasından kurtuluruz ve daha nice bayramları hep beraber kutlarız. Kurban kesen vatandaşlarımız bize kurban etini getirsek kıyma çeker misiniz diye soruyor. Biz zaten 13 yıldan beri vatandaşlarımızın kurban etlerini ücret almadan kıyma çekiyoruz. Bu senede vatandaşlarımızın kurban etlerini ücretsiz olarak çekeceğiz. Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman birinci önceliğimizdir. Yalnız vatandaşlarımızdan ricamız var; müşterilerimiz etlerini getirdikleri kapların hijyenik ve temiz olmasına dikkat etsinler birde maskelerini takarak gelsinler, sosyal mesafeye uysunlar. Marketimizin kasapları güvenli ve hijyenik şekilde müşterilerimizin getirdikleri etleri kıyma çekerek ücretsiz olarak kendilerine teslim edecek.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi