Devrek Ziraat Odası Başkanı Adnan Demirci 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Demirci mesajında şöyle dedi:

“Dünya Kadınlar Günü bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, tartışılması ve bu sorunlara çözüm aranması için, önemli bir zemin oluşturmaktadır.

Günümüz toplumlarında, gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri; o toplumdaki kadınların özgürlüğü, saygınlığı, üretim ve yönetimdeki yeri ile ölçülmektedir. Kadınlarımızın kendi sorunlarına sahip çıkmaları, toplumun temel öğeleri, birey ve anne olarak yaratıcı güçlerini ortaya koyarak, daha iyi bir yaşam düzeyine ulaşmak için çaba göstermeleri, çağdaş Türkiye özleminin gerçekleştirilmesinin ön koşuludur

Günümüzde kadınlarımız, sosyal hayat içinde aktif olarak yer almaya başlamış, çalışan, üreten konumdaki kadınlarımızın sayısı hızla artmaya başlamıştır.

Bizlerde, kadınlarımızın anne olarak, eş olarak, mesleğini icra eden üreten bireyler olarak toplumumuzda her zaman hak ettiği yerde olması için, hep birlikte elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz. Bu duygularla, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; başta fedakâr şehit annelerimiz olmak üzere, sevginin, şefkatin ve özverinin timsali olan kadınlarımızın; Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, hepsine en içten sevgi ve selamlarımı sunuyorum” (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi